De complete Notion Cursus

Deze cursus bied een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken. Het is gemaakt voor iedere leerstijl en niveau van digitale kennis.

Play Video
Play Video

Leer alles over de #1 porductiviteitstool

Stop met het gebruik van verschillende apps zoals Trello, Todoist, Google Docs, Word, Evernote, Apple notes etc. Leer efficient te werken met Notion.

Organiseer jouw leven en werk

Je zult leren hoe je workspaces kunt gebruiken, je eigen pagina’s kunt maken, templates kunt aanpassen en een alles-in-een tool-pakket kunt samenstellen dat past bij jouw persoonlijke behoeften.

Krijg meer gedaan met minder tijd

Ik deel met jou enkele tips en shortcuts die ik graag eerder had ontdekt en die mij tegenwoordig veel tijd besparen met het werken binnen in Notion.

Dit is een complete Notion cursus, die je alles leert wat je moet weten zonder in onnodige details te treden.

Ik neem je mee van een complete Notion beginner tot een gevorderde gebruiker. Je zult niet alleen leren welke opties en mogelijkheden er zijn, maar je zult ook de kans krijgen om ze zelf te benutten.

Je zal binnen no-time de Notion interface begrijpen.

Je zult leren hoe je workspaces kunt gebruiken, je eigen pagina’s kunt maken, templates kunt aanpassen en een alles-in-een tool-pakket kunt samenstellen dat past bij jouw persoonlijke behoeften.

Wat deze cursus anders maakt, is dat hij zich niet verliest in de vermoeiende details, maar zich alleen richt op de belangrijke en vitale informatie. Ik laat je alles zien en geef je de juiste richtlijnen, zodat je vervolgens zelf je eigen digitale organisatieruimte kunt creëren.

  • Volg deze cursus als je een diepgaand begrip wilt krijgen van de meest besproken productiviteitsapp door honderden YouTubers.

  • Volg deze cursus als je op werk effectiever wilt zijn met minder moeite en tijd.

  • Volg deze cursus als je hogere cijfers wilt halen voor school of met minder moeite stof wilt leren.

  • Volg deze cursus als je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling en het digitaal organiseren van je leven.

Voor wie is deze cursus?

Het is ontworpen voor kenniswerkers, studenten, freelancers en ondernemers die graag slimmer willen leren werken of Notion leren gebruiken. 

Wat heb ik nodig?

Je hebt alleen een laptop of computer nodig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Notion heeft een grote positieve impact gemaakt op mijn dagelijkse routine. Deze app laat zich dan ook moeilijk in een hokje duwen, het kan zo beetje alles. "

Wat je kan na deze cursus

Instructeur: Julian Graham

Front-end Developer / Growth Marketeer

Julian is een op hol geslagen marketeer / webdeveloper, leraar en founder van Graham Academy. Hij werkte voorheen bij een advocatenkantoor en marketing agency waar hij de kneepjes van digitale marketing heeft geleerd. Hij is een beetje te oud voor Tiktok, maar weet wel het een en ander van branding en content af. 

Krijg meer gedaan met minder moeite

De complete Notion cursus voorbeeld 1

Wat zit er in de cursus

We gaan in deze sectie samen een account aanmaken en ondertussen vertel ik je wat meer over de achtergrond van Notion. Zo weet jij straks wat Notion precies voor een app is en waar de trend van Notion gebruikers vandaan komt.

In deze sectie gaan we kennis maken met Notion’s user interface en doorlopen we samen alle knoppen en mogelijke opties in jouw account. Zodra we dat een beetje onder knie hebben, gaan we onze eerste blokken en pagina’s aanmaken in Notion. Zo heb je straks een duidelijk beeld bij de mogelijkheden van Notion. We sluiten de sectie vervolgens af met Notion templates. Ik laat je zien waar je deze kan vinden, want templates kunnen ons veel werk en tijd schelen. Ook geef ik studenten, ondernemers en kenniswerkers enkele tips voor welke templates zij goed zouden kunnen gebruiken in hun Notion werkplaats.

We gaan in deze sectie alles leren over databases. Dit is de meest krachtige functie van Notion en de sleutel voor jouw om je organisatie en management van dagelijkse taken en informatie te gaan vereenvoudigen. We leren uitgebreid over de verschillende details van Notion databases en zo kan jij aan het einde van deze sectie zonder moeite databases aanmaken, aanpassen en gebruiken.

In deze sectie gaan we kijken naar het centrale orgaan van een Notion workspace, je home dashboard of home pagina en we gaan aan de slag met twee projecten om wat te oefenen met de functies binnen Notion. De eerste van de twee, je home dashboard, is de plek waar je eigenlijk altijd vanuit werkt en begint als je gebruikmaakt van Notion. Het is de meest centrale plek voor je meest gebruikt pagina’s in Notion. Als we eenmaal een eigen home dashboard of home pagina hebben gemaakt en onze workspace hebben georganiseerd, dan gaan we aan de slag met het tweede deel van deze sectie en dat is het maken van een task en een project manager. Hiermee gaan we wat van de dingen die we net hebben geleerd toepassen en oefenen.

In deze laatste sectie gaan we het hebben over enkele tips en shortcuts die ik graag eerder had ontdekt en die mij tegenwoordig veel tijd besparen met het werken binnen in Notion.

Ik heb onder andere een shortcuts sheet toegevoegd met een overzicht van alle shortcuts voor mac en een link naar een overzicht voor Windows-gebruikers.

PRIJS

€ GRATIS

Veelgestelde vragen

Zijn deze cursussen wel voor mij bedoelt?

De meerderheid van mijn studenten werkt, of wil gaan werken, in de creatieve en digitale industrie. Typische functietitels zijn webdesigners, marketeers, projectmanagers, freelancers en nog veel meer.

Er is echter ook een groot aantal studenten die niet in deze functies of sectoren werken. Zolang je liever op een praktische manier wilt leren, dan is dit geschikt voor jou.

Of je nu wilt leren ontwerpen voor het web of dat je jouw bedrijf en (of) carrière wilt laten groeien, er is iets voor jou om je vaardigheden en zelfvertrouwen aan te vullen.

Als je nog steeds niet zeker bent, vraag het via de contactpagina, ik ben er om te helpen!

Aan het eind van onze cursussen ben je in staat om sterke ontwerpen, websites, marketing campagnes of vrolijke digitale projecten te maken, helemaal vanaf nul.

Of je nu wilt leren ontwerpen voor het web of hoe je grote, uitdagende digitale projecten met succes uitvoert, er is zeker iets voor jou om je vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten.

Je kunt ook een kijkje nemen op een van onze cursuspagina’s om meer te weten te komen over wat er in elke cursus aan bod komt.

 
 
 
 

Bij aanschaf van een losse cursus kun je deze volgen zolang als dat deze op het platform (Udemy of Soofos) beschikbaar is. Je kunt eerdere lessen en video’s dus zo vaak terug kijken als dat jij wilt. 

Ja dat doe ik!

Het is mogelijk om voor alle cursussen via Udemy of Soofos geld terug te vragen. Wel moet je goed kijken naar de voorwaarden, doe dit op:

https://support.soofos.nl/nl

en

https://support.udemy.com/hc/en-us

 
 
 
 

Nee! De meeste studenten werken fulltime, dus is alles zo ontworpen dat ze flexibel zijn. Als je een cursus niet op het juiste moment afrondt, is hij er nog steeds voor je. Ik wil dat je de cursus afrondt, dat je de leerstof beklijft en dat je er het beste uit haalt, dus ik blijf je ondersteunen.

Soofos en Udemy zijn platformen die je progressie bijhouden en voor jou de cursus online bewaren. Geen stress, geen druk.

Heb je een vraag over een specifieke cursusvideo?
Stel de vraag gerust in het opmerkingenveld, onder de cursusvideo.

Wil je feedback over je ontwerpen, sites, of iets anders?
Klik op contact in de header van deze website

Iets anders?
Je kan altijd mailen naar julian@julianvgraham.com!

 

Graham Academy cursussen zijn praktisch, in tegenstelling tot andere programma’s die een maand of langer duren voordat je iets maakt.

Het voordeel van het volgen van de Graham Academy cursus is dat je nog steeds in eigen tempo leert, maar dat ik er ben voor eventuele vragen.

Platformen als Udemy en Soofos controleren alle cursussen voordat ze online komen te staan. Hierbij letten ze vooral op de aandacht die is besteed aan de productie. Daarnaast vragen ze om de ervaringen van cursisten, zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Ook kan je geld terug vragen aan Udemy of Soofos bij een cursus waar de kwaliteit niet van bevalt.