Bouw een productiviteit systeem

Deze cursus bied een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken. Het is gemaakt voor iedere leerstijl en niveau van digitale kennis.

Play Video
Play Video

Werken met een digitaal systeem

De technologie verandert voortdurend, maar de kern van het creatieve proces blijft fundamenteel hetzelfde: informatie consumeren, die in brokken organiseren, die tot de beste delen samenvatten, en dan je unieke stem laten horen door te schrijven, te spreken, te onderwijzen en te creëren.

Creëer jouw digitale tweede brein

De relatie tot, en begrip van, het vastleggen en behouden van persoonlijke kennis is veranderd. Met technologie kunnen we onszelf en ons leervermogen tot een nieuw niveau brengen. 

Ontwikkel je digitale vaardigheden

Weet precies waar je alle bestanden en notities kunt vinden die je in het verleden hebt opgeslagen. Zorg ervoor dat technologie helderheid en je gemoedsrust bevordert.

In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.

De voordelen in het kort:

  • Ontwikkel je digitale vaardigheden

  • Leer alles over persoonlijke kennismanagement

  • Krijg meer rust in je hoofd

  • Bespaar tijd en energie

  • Persoonlijke groei met behulp van technologie

Voor wie is deze cursus?

Het is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en ondernemers die een drive voor persoonlijke ontwikkeling hebben. 

Wat heb ik nodig?

Je hebt alleen een laptop of computer nodig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Mensen zullen denken dat je een bijzonder sterk geheugen hebt, terwijl je gewoon goed bent in het managen van informatie."

Wat je kan na deze cursus

Instructeur: Julian Graham

Front-end Developer / Growth Marketeer

Julian is een op hol geslagen marketeer / webdeveloper, leraar en founder van Graham Academy. Hij werkte voorheen bij een advocatenkantoor en marketing agency waar hij de kneepjes van digitale marketing heeft geleerd. Hij is een beetje te oud voor Tiktok, maar weet wel het een en ander van branding en content af. 

Krijg meer gedaan met minder moeite

Een Tweede Brein
Kennis management systemen

Wat zit er in de cursus

De technologie van vandaag ontwikkelt gigantisch hard, onze samenleving heeft grote moeite met het verwerken van al die verschillende informatiestromen. We organiseren ons leven en werk op een verouderde en niet flexibele manier.

Op welke manieren kan en moet dat anders? We kunnen die vraag beantwoorden met nieuwe methodes en technologie voor organiseren en plannen. Daarom doorlopen we deze eerst, zodat je een framework kan creëren waarbinnen zelf alles in te delen is naar jouw leven en context.

Het tweede deel kijkt naar het gebied waar we 80% van onze tijd mee bezig houden en waar veel mensen moeite mee hebben. We ontdekken hoe we onder andere met technologie en to-do lists onze week altijd in controle hebben. We kijken naar technieken die je helpen jouw tijd en productiviteit zo efficiënt mogelijk te managen.

Het een-na-laatste deel gaat over optimalisatie en focus. De meeste mensen werken nog met computers alsof het typemachines zijn en als genadeklap gebruiken ze ook nog eens continue programma’s als Excel, Word, Powerpoint en andere soortgelijke. Kenniswerkers met gebrek aan digitale vaardigheden verspillen ontzettend veel tijd, energie en geld. Het gaat erom dat je weet welke tools en programma’s je kan gebruiken, hoe ze werken en de relevantie. Ook zijn mensen vaak niet volledig bewust van technologie en als gevolg ligt mentale uitputting (burn-out) op de loer.

Uiteindelijk kijken we naar het bouwen van een brein ondersteunend systeem waarmee we onze kennis mee kunnen vergroten en managen. Je leert in dit laatste deel hoe je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen met het verzamelen van informatie in andere plekken dan documenten, folders en mappen.

PRIJS

€ GRATIS

Veelgestelde vragen

Zijn deze cursussen wel voor mij bedoelt?

De meerderheid van mijn studenten werkt, of wil gaan werken, in de creatieve en digitale industrie. Typische functietitels zijn webdesigners, marketeers, projectmanagers, freelancers en nog veel meer.

Er is echter ook een groot aantal studenten die niet in deze functies of sectoren werken. Zolang je liever op een praktische manier wilt leren, dan is dit geschikt voor jou.

Of je nu wilt leren ontwerpen voor het web of dat je jouw bedrijf en (of) carrière wilt laten groeien, er is iets voor jou om je vaardigheden en zelfvertrouwen aan te vullen.

Als je nog steeds niet zeker bent, vraag het via de contactpagina, ik ben er om te helpen!

Aan het eind van onze cursussen ben je in staat om sterke ontwerpen, websites, marketing campagnes of vrolijke digitale projecten te maken, helemaal vanaf nul.

Of je nu wilt leren ontwerpen voor het web of hoe je grote, uitdagende digitale projecten met succes uitvoert, er is zeker iets voor jou om je vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten.

Je kunt ook een kijkje nemen op een van onze cursuspagina’s om meer te weten te komen over wat er in elke cursus aan bod komt.

 
 
 
 

Bij aanschaf van een losse cursus kun je deze volgen zolang als dat deze op het platform (Udemy of Soofos) beschikbaar is. Je kunt eerdere lessen en video’s dus zo vaak terug kijken als dat jij wilt. 

Ja dat doe ik!

Het is mogelijk om voor alle cursussen via Udemy of Soofos geld terug te vragen. Wel moet je goed kijken naar de voorwaarden, doe dit op:

https://support.soofos.nl/nl

en

https://support.udemy.com/hc/en-us

 
 
 
 

Nee! De meeste studenten werken fulltime, dus is alles zo ontworpen dat ze flexibel zijn. Als je een cursus niet op het juiste moment afrondt, is hij er nog steeds voor je. Ik wil dat je de cursus afrondt, dat je de leerstof beklijft en dat je er het beste uit haalt, dus ik blijf je ondersteunen.

Soofos en Udemy zijn platformen die je progressie bijhouden en voor jou de cursus online bewaren. Geen stress, geen druk.

Heb je een vraag over een specifieke cursusvideo?
Stel de vraag gerust in het opmerkingenveld, onder de cursusvideo.

Wil je feedback over je ontwerpen, sites, of iets anders?
Klik op contact in de header van deze website

Iets anders?
Je kan altijd mailen naar julian@julianvgraham.com!

 

Graham Academy cursussen zijn praktisch, in tegenstelling tot andere programma’s die een maand of langer duren voordat je iets maakt.

Het voordeel van het volgen van de Graham Academy cursus is dat je nog steeds in eigen tempo leert, maar dat ik er ben voor eventuele vragen.

Platformen als Udemy en Soofos controleren alle cursussen voordat ze online komen te staan. Hierbij letten ze vooral op de aandacht die is besteed aan de productie. Daarnaast vragen ze om de ervaringen van cursisten, zodat ze de kwaliteit kunnen waarborgen. Ook kan je geld terug vragen aan Udemy of Soofos bij een cursus waar de kwaliteit niet van bevalt.